Ai candy bar cadou pentru evenimentele private sărbătorite în 2019!

Rezervă data aici.

Evenimentul tău, compus în sufletul orașului, cântat deasupra grădinilor

Mozart, Strauss și Verdi - trei săli ce așteaptă să-ți cânte personalitatea.

Sub aceeași baghetă, dirijăm natura în mijlocul urbanului. Undeva de sus, la ultimul etaj, acolo unde nu suntem văzuți, dar se vede bine tot orașul. Ne putem spune orice, căci nu ne aude nimeni. Dorințele și momentele tale speciale sunt singurele care prind sonoritate.

Am așezat pe portativ note clasice, armonioase și fine care să ți se potrivească și să-ți cânte povestea, atingând tonul cel mai înalt. Detaliile desăvârșite ne sunt pauze ale minții și guri de aur importante în cântecul fiecărui eveniment pe care îl organizăm.

Primirea călduroasă pe care o oferim notelor, cu un spațiu dedicat relaxării și deschiderii fiecărui ton, înconjurați de magia grădinilor facem seara să vibreze.

Pe măsură ce notele se împlinesc, încep să pășească pe portativul roșu și prețios pe care îl întindem spre cele trei săli, Mozart, Strauss și Verdi.

Congress Hall

Suntem Congress Hall - cadrul potrivit pentru idei și vise la înălțime - și știm să-ți păstrăm intimitatea, protocolul și rafinamentul în contemporaneitatea sălilor noastre: Strauss, Mozart și Verdi – sau, și mai simplu: elegant, ambiental, unic.

Arpegiul îl prezentăm ca fiind un parc natural suspendat, care să-ți amintească de prospețimea clipelor și să-ți bucure trăirea cu emoții crescendo!