Află mai multe despre toate măsurile de siguranță pe care le-am implementat în cadrul Congress Hall! DESCOPERĂ

Palas Iasi

Patru săli și trei terase special proiectate și amenajate pentru evenimentul tău

Family Market Miroslava

Congress Hall deschide o nouă sală de evenimente în noul proiect Family Market Miroslava

Ansamblul Palas

Ansamblul urbanistic Palas este primul proiect mixt din Romania si cea mai mare investitie in real estate din nord-estul tarii, in valoare de peste 265 milioane de euro, realizata de compania IULIUS. Proiect unic, inaugurat in mai 2012, ansamblul a introdus conceptul de "lifestyle center" pe piata autohtona.

Situat in centrul istoric al Iasului, in apropierea Palatului Culturii, ansamblul urbanistic atrage anual peste 18,7 milioane de vizitatori.

Palas include shopping mall cu peste 270 de magazine, shopping street, cafenele si restaurante tematice, 4 sali de evenimente, 3 terase, 7 cladiri de birouri, un hotel de 4*, cea mai mare parcare subterana din tara, cu peste 2.500 de locuri, parc si spatii verzi de peste 50.000 mp si numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber.

Palas este si cea mai dinamica destinatie de business din regiune, un pol office cu 7 cladiri de birouri clasa A dezvoltate sub brandul United Business Center, in care isi desfasora activitatea peste 50 de companii multinationale, cu mai mult de 8.000 de angajati.

Ansamblul Palas nu este doar un loc pentru cumparaturi si un centru de business, ci si o destinatie atractiva pentru petrecerea timpului liber in natura. Amplasat pe spatiul fostei gradini a Curtii Domnesti, pe atunci in stil oriental, actualul parc pastreaza elemente din timpul amenajarilor facute de Vasile Lupu, cum ar fi lacul circular si un ponton inchis cu foisor pe locul havuzului din Evul Mediu.

Mai multe detalii despre serviciile si facilitatile Palas Iasi puteti afla palasmall.ro

Congress Hall

Central și totuși intim, rafinat, dar la prețuri echilibrate, clasic, însă contemporan, Congress Hall îți dăruiește amintiri care durează o viață. Gradina Ansamblului Palas și Palatul Culturii întregesc tabloul unui eveniment cu adevărat unic. Cele 3 săli - Chopin, Vivaldi și Mozart – sunt proiectate și amenajate pentru a fi unice și în perfectă armonie cu așteptările celor care au ales să organizeze un eveniment la Congress Hall.

Beneficiind de cele mai moderne amenajări și dotări tehnice, sălile sunt ușor adaptabile diferitelor evenimente. Congress Hall este locația perfectă pentru evenimente corporate de amploare, de la congrese și conferințe, până la cocktail-uri și petreceri de companii.

Amenajare sală

Meniuri gratuite pentru miri

Open bar

Sedință foto Grădină Palas