Află mai multe despre toate măsurile de siguranță pe care le-am implementat în cadrul Congress Hall! DESCOPERĂ

Congress Hall Miroslava – Sala Verdi

Atunci când evenimentele importante pentru tine au nevoie de rafinament, confort și calitate, răspunsul este Congress Hall. Din această vară, Congress Hall îți dăruiește amintiri care durează o viață și prin intermediul celei mai noi săli de evenimente, din Miroslava.

Sala Verdi este integrată în primul proiect Family Market al grupului IULIUS, situat lângă Primăria Miroslava, și reprezintă locul care învăluie în eleganță fiecare moment cheie din viața ta. Cascada de candelabre delicate din sticlă de Murano, detaliile cromatice calde, de tip pastel, o configurație versatilă și infuzia de elemente decorative impresionante conferă un cadru special și o atmosferă nobilă evenimentelor găzduite.

Situată la etajul 1 al Family Market Miroslava, Sala Verdi are o capacitate de 220 de persoane pentru evenimente personale, respectiv 300 de participanți la evenimentele corporate. Pe lângă cadrul cu totul special, ai de partea ta o echipă formată din profesioniști cu experiență de peste 10 ani, pregătiți să te ajute cu tot ce îți dorești pentru momentul tău plin de emoție sau pentru evenimente business de înaltă clasă. Toate acestea fac din Congress Hall Miroslava locul ideal pentru nunți, botezuri, evenimente private, dar și pentru congrese, conferințe, worshop-uri, petreceri corporate etc., cu dotări și facilități premium.

Sala Verdi de la Congress Hall Miroslava este despre rafinament, despre calitate și despre amintiri prețioase învăluite în eleganță desăvârșită.

Numar telefon : 0742298101

Adresa mail : evenimente@palasiasi.ro

Numărul de invitați, în funcție de configurare:

Cinema: 300

Ballroom:
110 - 160

Classroom: 100

Tree-shape: 96

T-shape: 50

O-shape: 60

U-shape: 50

Reception: 350

Tipuri de evenimente

Evenimente personale

Nuntă

Botez

Banchet

Evenimente speciale

Evenimente corporate

Congrese

Conferințe

Workshop

Corporate party

Doresc să fiu contactat

Lăsați grija organizării evenimentului în seama profesioniștilor Congress Hall. Totul va fi așa cum v-ați imaginat!